top of page
Zoeken

Examen nieuws

Bijgewerkt op: 28 jun.


Na de vakantie starten er weer allerlei nieuwe cursussen. Huidige cursisten uit Peel en Maas krijgen een e-mail om zich opnieuw in te schrijven voor het nieuwe seizoen. (Ze hoeven hun gegevens dan niet opnieuw in te vullen).

Opgeven voor andere muzieklessen of kindercursussen voor dit najaar kan tot 20 augustus.


Theorie en Praktijkexamens:

In deze nieuwsbrief belichten we de theorie-, slagwerk- en praktijkexamens. Ruim honderd leerlingen deden dit jaar al examen! We feliciteren alle geslaagden die in de 1e helft van 2024 een examen hebben afgelegd.


Theorie examens:

101 leerlingen hebben in de voorjaarscursus hun theorie-examens behaald. Begin september starten nieuwe theorielessen in Sittard-Geleen. Tot 1 juli kan er nog aangemeld worden voor deze cursussen.

Praktijkexamens:

In het voorjaar hebben ook 35 cursisten praktijkexamen gedaan: alle kandidaten zijn geslaagd, waarvan 2 met lof! In het najaar is er weer een examenronde: De praktijkexamens voor Midden-Limburg zijn van 16 t/m 23 november en voor de leerlingen uit Sittard-Geleen en Beek van 28 t/m 30 november. Leerlingen krijgen via hun docent bericht over de examendata en locatie.

Diploma-uitreiking:

In januari 2025 zullen we alle geslaagden hun diploma overhandigen. We maken er een feestelijk moment van en geïnteresseerden zijn dan van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. De details en uitnodigingen volgen in het najaar. Meer over muziekexamens vind je op deze pagina >




52 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page